Home I pakategorizuar TOBIA SCARPA: Një jetë midis arkitekturës dhe dizajnit.

TOBIA SCARPA: Një jetë midis arkitekturës dhe dizajnit.

777
0
SHARE

INSTITUTI ITALIAN I KULTURËS
dhe
SHOQATA E ARKITEKTËVE TË SHQIPËRISË

organizon:

“Diskutim i hapur mbi arkitekturën”
me Tobia Scarpa

Moderon: Armand Vokshi

E premte 14 tetor 2016, ora: 17.00

Universiteti Politeknik i Tiranës, (kati i II)
Sheshi “Nënë Tereza”

hyrja e lirë

14615626_641999639314185_6851580635829943722_o

vertparen

tdyten

2

1

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here