Home I pakategorizuar Tobia scarpa nje jete midis arkitektures dhe dizanjit

Tobia scarpa nje jete midis arkitektures dhe dizanjit

1440
0
SHARE

14425384_637566149757534_4498409293009692501_o

Foto nga “Trajnimi e-lejet”, dt. 29 Shator 2016
Gjatë trajnimit, arkitektët dhe inxhinierët diskutuan mendimet dhe vështirësitë gjatë aplikimit të e-lejeve!
Për të lehtësuar më shumë proçesin SHASH bën të mundur të dërgoni mendimet dhe pyetjet në adresën e e-mailit: [email protected], brenda dt. 10 Tetor 2016, në mënyrë që t’ia komunikojme MZHU-së dhe të mundemi të marim përgjigje të pyetjeve apo problematikave që has aplikimi e-leje për projektuesit.
Gjithashtu ky trajnim do të ripërsëritet më dt. 28 Tetor 2016, ora 17:00, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, salla 102.
Gjithashtu për çdo informacion ju lutem shikoni edhe linkun:
http://www.zhvillimiurban.gov.al/al/e-lejet-e-ndertimit

14480564_637566299757519_4078793250258863617_o

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here