Home Anëtarësimi në SHASH Anëtarësimi në SHASH

Anëtarësimi në SHASH

4209
0
SHARE
Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë, ju fton për anëtarësim për të vitin 2019, për të qenë më shumë në numër dhe për të kontribuar së bashku drejt përmirësimit të rolit të arkitektit/urbanistit në shoqëri, tregun e projektimit dhe në vendimarrjet politike.

Bazuar ne dokumentin “kriteret e anëtaresimit_shash”, ju lutem plotësoni formularin e anëtaresimit, duke klikuar:

SHASH ofron mundësi anëtarësimi për:
1. Arkitektë dhe urbanistë
2. Studio projektimi
3. Grupe të ndryshme interesi kombëtare (Restaurator, inxhinier mjedisi, peisazhi, ndërtimi, historian, artistë, që lidhen indirekt me tematikat e arkitekturës dhe urbanistikës.)
4.Studentë
Për më shumë informacion, klikoni:
Pagesa pranë BKT:
Nr. i llogarisë bankare 432855524CLTJCLALLV2
 
Ju lutemi, dërgoni formularin e aplikimit (së bashku me shtojcat) dhe mandatin e pagesës në adresën e e-mailit: [email protected]
Ne 10 ditëshin e pare të muajit shkurt, ju do të pajiseni me kartën e anëtarësimit:
Anëtarët e 2019 do të përfitojnë:
  • Njoftimi i shpejtë në në mënyrë elektronike i eventeve më të rëndësishme në fushën e arkitekturës, ndërtimit, planifikimit urban e më gjerë.
  • Informimi mbi ndryshimet e legjislacioneve në fushën e projektimit.
  • Mundësia e publikimit të njoftimeve për punësim dhe për projekte nga individët dhe studiot projektuese anëtare.
  • Pjesëmarrje në konferenca , debate, seminare, workshope, konkurse etj.
  • Pajisje me kartë anëtarësimit të SHASH.
Nr.Iban / Iban no.: AL1820511320855524CLTJCLALLV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here