Home I pakategorizuar Ftesë për debat në Pub Salt në 19 Shkurt.

Ftesë për debat në Pub Salt në 19 Shkurt.

1391
0
SHARE
Të nderuar kolegë,
Në datën 19 Shtator, jeni të ftuar të na bashkoheni për “Koktejle dhe biseda”, dhe për një “Tour nate të Arkitekturës së Tiranës”.
Eventi do të nisë në orën 19:00 ne Pub-in Salt, në rrugën Pjetër Bogdani, Tiranë 1001.
Kjo natë do të ndahet në tre pjesë: fillimisht do të zhvillohet një debat dhe diskutim me temën “Projektimi i profilit të arkitektit të së ardhmes”.
Më pas do të nisë “Koktejle dhe Biseda”, një festë socializimi, ku do të na jepet mundesia për të diskutuar me të ftuarit speciale.
Eventi do të përfundojë me “Tourin e Natës të Arkitekturës”, i cili do të na japë mundësinë për të vizituar qendrën historike të Tiranës, si dhe ndërtesat më domethënëse të Arkitekturës Shqiptare në një tour të qetë nate.

Do të merrni pjesë në event?

Jepni përgjigjen tuaj

*Përgjigjia juaj do të jetë plotësisht konfidenciale. Për të konfirmuar pjesëmarrjen, mund të plotësoni dhe sondazhin e krijuar në aplikacionin e eventit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here