Home I pakategorizuar Akademia Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit

Akademia Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit

719
0
SHARE

INTBAU Albania, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit organizojnë këtë verë Akademinë Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit, e cila zhvillohet në kuadër të zbatimit të Planit të Përgjithshëm Kombëtar të Territorit dhe procesit të planifikimit vendor të Bashkive Këlcyrë, Kolonjë dhe Përmet, me fokus Luginën e Vjosës dhe qëllim nxjerrjen në pah të potencialeve turistike të kësaj lugine dhe evidentimin e projekteve dhe aktiviteteve të ndryshme që mund të zhvillohen në këtë territor për të rritur ardhjet e vizitorëve në luginë dhe për shfrytëzimin me efikasitet e përgjegjësi të potencialit natyror turistik që ofron natyra dhe kultura vendase.

Kursi do të pranojë pesë studentë. Afati i pranimit të aplikimeve është data 10 Qershor në orën 23:59 dhe ofertat e pranimit do të dërgohen jo më vonë se 14 Qershori. 
Bashkëlidhur gjeni thirrjen për aplikime (në Shqip dhe Anglisht). 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here