Home I pakategorizuar SHASH merr pjesë në Edicionin e Parë të “Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës...

SHASH merr pjesë në Edicionin e Parë të “Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban”

288
0
SHARE

SHASH merr pjesë me pavilonin e saj në Edicionin e Parë të “Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban” në Expocity Albania më datë 26-28 Tetor.

 

Pavilioni: Momente prej Maj 2016

Dizajni: Gledis Distafa, Alba Kuçi, Ani Tashi.

Me ndihmën e: Erdi Kullolli, Ines Jonuzaj, Jona Parllaku, Kristel Shtëpani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here