Home I pakategorizuar Ekspozita: Çmimi i Arkitekturës Toskane – Premio Architettura Toscana | 5-30 Dhjetor...

Ekspozita: Çmimi i Arkitekturës Toskane – Premio Architettura Toscana | 5-30 Dhjetor 2018 | Ora 10:00-20:00

645
0
SHARE

Premio Architettura Toscana (PAT)
Mostra dei progetti vincitori della prima edizione 

Inaugurazione: 4 dicembre ore 17
Apertura: 5 – 30 dicembre 2018 ore 10-20
Presso gli ambienti del Ministero delle Infrastrutture e Energia
Entrata dalla pedonale, accanto al Bunk’art2, Tirana 
// 
Çmimi i Arkitekturës Toskane (PAT)
Ekspozitë e Projekteve fitues të edicionit të Parë

Përurimi: 4 dhjetor ora 17
Hapur: 5 – 30 dhjetor ora 10-20 
Pranë ambienteve të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë 
Hyrja nga pedonalja, në krah të Bunk’art2, Tiranë

Fotografi gjatë eventit:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here