Home I pakategorizuar SHARE TIRANA 2019 | 28 Shkurt 2019 | Ora 9:00-18:00 | Plaza...

SHARE TIRANA 2019 | 28 Shkurt 2019 | Ora 9:00-18:00 | Plaza Hotel Tirana

734
0
SHARE

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë ka kënaqësinë t’ju ftojë për të dytin vit në aktivitetin SHARE Tirana 2019 – International Architectural and Engineering Forum.

Ky event do të zhvillohet në 28 Shkurt 2017 në Plaza Hotel, Tiranë.

Qëllimi i këtij eventi është të zgjerojë dhe të përforcojë lidhjen midis arkitektëve në Europë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here