Home I pakategorizuar SHASH | Anëtarësohuni deri në 16 SHKURT

SHASH | Anëtarësohuni deri në 16 SHKURT

1309
0
SHARE

Përshëndetje kolegë,

Ju bëjmë me dije se regjistrimi në SHASH do të vazhdojë deri më 16 Shkurt 2019.

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në SHARE TIRANA 2019, organizatorët ofrojnë vetëm dhe 50 bileta me 100% zbritje, brenda datës 17 Shkurt.

Tarifën e regjistrimit prej 49 euro (Standard Ticket)  ju e përfitoni 0 Euro nëse regjistroheni si anëtarë të SHASH (anëtarë 2019).
Kjo ofertë nuk është për studentët, anëtarë ose jo të SHASH.

Pas mbarimit të 50 biletave, për anëtarë të SHASH, bileta Standart Ticket (49 Euro) do të kushtojë 29 Euro.

Gjitashtu, nëse jeni nën moshën 30 vjec dhe studentë (jo domosdoshmërisht anëtarë të SHASH), zgjidhni Student Ticket, e cila kushton 15 euro.

Faleminderit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here