Home I pakategorizuar SHASH ju fton në TAKIM PËR DISKUTIME MBI DRAFT LIGJIN E URDHËRIT...

SHASH ju fton në TAKIM PËR DISKUTIME MBI DRAFT LIGJIN E URDHËRIT TË ARKITEKTËVE DHE INXHINIERËVE |DATA 26.02.19 | ORA 10:00 | AULA MAGNA “SILVANO PEDROLO”, UPT.

2385
0
SHARE

KOLEGË TË NDERUAR!
SHASH JU FTON NË:

TAKIM PËR DISKUTIME MBI DRAFT LIGJIN E URDHËRIT TË ARKITEKTËVE DHE URDHËRIT TË INXHINIERËVE.

TAKIMI ORGANIZOHET NGA:

  • MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS DHE ENERGJISË
  • SHOQATA E INXHINIERËVE KONSULENTË
  • SHOQATA E ARKITEKTËVE TË SHQIPËRISË

DATA 26.02.2019 | ORA 10:00 |
AULA MAGNA “SILVANO PEDROLO”, UPT, KORPUSI KRYESOR, KATI 2.

JANË TË FTUAR TË GJITHË KOLEGËT QË I PËRKASIN PROFESIONEVE TË INXHINIERIT DHE ARKITEKTIT PËR TË QËNË TË PRANISHËM DHE PËR TË DHËNË KONTRIBUTIN E TYRE PËR FORMULIMIN E SAKTË TË KËTIJ LIGJI TË RËNDËSISHËM.

BASHKËNGJITUR JU LUTEM GJENI LIGJIN NR.10 171, DATË 22.10.2009, PËR PROFESIONET E RREGULLUARA NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË.

Ligji nr. 10 171)D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here