Home I pakategorizuar THIRRJE URGJENTE PËR INXHINJERË STRUKTURISTË DHE ZBATIMI NË QYTETIN E TIRANËS!!

THIRRJE URGJENTE PËR INXHINJERË STRUKTURISTË DHE ZBATIMI NË QYTETIN E TIRANËS!!

7894
0
SHARE

Kolegë të nderuar,

Jeni të lutur që :
Deri diten e nesërme
01|12|2019, ora 10.30,

Të njoftoni prezencen tuaj e më pas të bashkoheni në mënyrë vullnetare grupit të profesionistëve të organizuar nga BASHKIA TIRANË, për të kontrolluar dhe analizuar ne mënyre imediate dëmet strukturale dhe teknike në Tiranë dhe zonat rreth Tiranës ..

Prania juaj mund të shpëtojë jetë njerëzish!

Profesionistët e kërkuar janë:
Inxhinjerë strukturistë dhe inxhinjerë zbatimi.

Njoftoni ju lutem sa më shumë kolegë e shokë të jeneë prezente!
Grupet do të takohen nesër në orën 10.30 në Bashkinë e Tiranës.

Konfirmoni prezencën tuaj tek :
Joni Baboci
Drejtor i Përgjithshëm i Urbanistikës
Bashkia Tiranë
+355 69 540 0972

Ju falenderojmë shumë përsëri pa masë për kontributin tuaj të çmuar në këtë moment të vështirë për vendin tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here