Home I pakategorizuar FTESË PËR KONTRIBUT PROFESIONAL NË ZONAT E DËMTUARA!!

FTESË PËR KONTRIBUT PROFESIONAL NË ZONAT E DËMTUARA!!

2881
0
SHARE

Kolegë të nderuar,

Për shërimin e dëmeve të shkaktuara nga tërmeti i ditëve të fundit, Shash po përgatit një listë me arkitektë të cilët janë të gatshëm të kontribojnë profesionalisht në mënyre vullnetare.

Jeni të lutur përsëri që deri :
Ditën e nesërme 03|12|2019, ora 12.00,

Të dërgoni:

Emër Mbiemër:

Studio:

Nr i Licensës:

Nr i tel:

Email:

Profesionistët e kërkuar janë: arkitektë dhe urbanistë.

Njoftoni ju lutemi kolegët e shokët tuaj.

Lista do t’u dërgohet më pas Komitetit të Rindërtimit.

Ju lutem mund të dërgoni të dhënat me email nëadresën: [email protected]

Ju falenderojmë pa masë për kontributin tuaj të çmuar.

Me respekt,
Shash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here