Home I pakategorizuar SHARE TIRANA 2020 – PROGRAMI | 11 SHKURT 2020 | HILTON GARDEN...

SHARE TIRANA 2020 – PROGRAMI | 11 SHKURT 2020 | HILTON GARDEN INN

699
0
SHARE

E martë, 11 Shkurt


8:15 am – 9:00 am

Regjistrimi i të ftuarve dhe mirëseardhja

Vendodhja: Holli


9:00 am – 9:30

Hapja zytare e SHARE Tirana 2020

Vendodhja: Skena Kryesore

Mesazhet e mirëseardhjes nga organizatorët.


9:25 am – 10:30 am

Prezantim i drejtpërdrejtë përballë jurisë | Çmimi i Projekteve të Ardhshëm SHARE – Hoteleri dhe interier

Vendodhja: Skena e Inovacionit


9:35 am – 10:15 am

Ark. Ceylen Belek OMBREGT/ partnere në Martha Schwarts Partners – MBRETËRI E BASHKUAR

Vendodhja: Skena Kryesore

  • Ceylan Belek OMBREGT (Keynote Speaker) Partnere dhe Menaxhere në Martha Schwarts Partners – MBRETËRI E BASHKUAR

10:15 am – 10:30 am

Cosmin PATROIU / CEO Terasteel – RUMANI

Vendodhja: Skena Kryesore


10:35 am – 11:05 am

Paneli Ndërkombëtar i Debatit – “Tranformimi i botës nëpërmjet arkitekturës”

Vendodhja: Skena Kryesore


10:40 am – 10:45 am

Prezantimi i projekteve të shkallës së gjerë

Vendodhja: Skena e Inovacionit


10:45 am – 11:05 am

Ark. Marusa ZOREC / Themeluese Arrea, arhitektura d.o.o – SLLOVENI – Prezantim i SHARE Society Speaker

Vendodhje: Skena e Inovacionit

  • Marusa ZOREC (Speaker) Themeluese – SLLOVENI, Arrea, arhitektura d.o.o

11:05 am – 11:30 am

Prezantim i sponsorave

Vendodhja: Skena e Inovacionit


11:10 am – 11:50 am

Ark. Gonca PASOLAR / Bashkëthemeluese Emre Arolat Architecture – TURQI

Vendodhja: Skena Kryesore

  • Gonca PASOLAR (Keynote Speaker) Bashkëthemeluese EAA – Emre Arolat Architecture – TURQI

11:30 am – 11:45 am

Prezantimi i projekteve të shkallës së gjerë

Vendodhja: Skena e Inovacionit


11:50 am – 12:05 pm

Prezantim i Partnerit Kryesor

Vendodhja: Skena Kryesore


12:00 pm – 1:05 pm

Prezantim i drejtpërdrejtë përballë jurisë / Çmimi i Projekteve të Ardhshëm SHARE – Arkitektura Rezidenciale

Vendodhja: Skena e Inovacionit


12:10 pm – 12:25 pm

Prezantim i Partnerit Kryesor

Vendodhja: Skena kryesore


12:25 pm – 1:05 pm

Ark. Frèdèric DRUOT / Themelues i Frederic Druot architecture – FRANCË

Vendodhja: Skena Kryesore

  • Frèdèric DRUOT (Keynote Speaker) Themelues, Frederic Druot architecture – FRANCË

1:10 pm – 2:00 pm

Pushimi i drekës

Vendodhja: Holli


2:00 pm – 2:25 pm

Çmimi OMNIA SHARE

Vendodhja: Skena Kryesore


2:20 pm – 3:25 pm

Prezantim i drejtpërdrejtë përballë jurisë / Çmimi i Projekteve të Ardhshëm SHARE – Zyra dhe objekte komerciale

Vendodhja: Skena e Inovacionit


2:25 pm – 2:30 pm

Çmimi i Sponsorit

Vendodhja: Skena Kryesore


2:30 pm – 3:10 pm

Ark. Davide MACULLO / Themelues i Davide Macullo architects – ZVICËR

Vendodhja: Skena Kryesore

  • Davide MACULLO (Keynote Speaker) Themelues, Davide Macullo architects – ZVICËR

3:10 pm – 3:25 pm

Prezantim i Partnerit Kryesor

Vendodhja: Skena Kryesore


3:30 pm – 4:00 pm

Paneli kombëtar i debatit – “Transformimi i botës nëpërmjet arkitekturës”

Vendodhja: Skena Kryesore


3:35 pm – 3:55 pm

Ark. Maxim CALUJAC / Themelues i CALUJACK architecture – REPUBLIKA E MOLDAVISË – Prezantim i SHARE Society Speaker

Vendodhja: Skena e Inovacionit

  • Maxim CALUJAC (Speaker) Themelues – REPUBLIKA E MOLDAVISË, CALUJAC architecture

3:55 pm – 4:10 pm

Prezantim i Sponsorit

Vendodhja: Skena e Inovacionit


4:00 pm – 4:40 pm

Prezantim i Debatit Special – Ark. Marco CASAMONTI / Themelues Archea Associati – ITALI

Vendodhja: Skena Kryesore

  • Marco CASAMONTI (Keynote Speaker) Bashkëthemelues Archea Associati – ITALI

4:20 pm – 5:30 pm

Prezantim i drejtpërdrejtë përballë jurisë / Çmimi i Projekteve të Ardhshëm SHARE – Arkitektura publike

Vendodhja: Skena e Inovacionit


4:50 pm – 5:05 pm

Prezantim i Partnerit Kryesor

Vendodhja: Skena Kryesore


5:05 pm – 5:45 pm

Ark. Francisco MANGADO / Themelues Francisco Mangado Architects – SPANJË

Vendodhja: Skena Kryesore


JU RIKUJTOJMË SE DERI NË DATËN 17 JANAR 2020, ANËTARËT E SHASH 2020 DO TË PËRFITOJNË FALAS BILETËN E EVENTIT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here