Home I pakategorizuar Anëtarësohuni në SHASH deri në 20 JANAR për të përfituar FALAS regjistrimin...

Anëtarësohuni në SHASH deri në 20 JANAR për të përfituar FALAS regjistrimin në SHARE TIRANA 2020

585
0
SHARE

Të nderuar kolegë,

JU NJOFTOJMË SE MUND TË PËRFITONI FALAS BILETËN E EVENTIT SHARE TIRANA 2020 NËSE ANËTARËSOHENI NË SHASH DERI NË DATËN 20 JANAR 2020 (Ora 00:00).

Për t’u anëtarësuar në Shoqatën e Arkitektëve të Shqipërisë, ndiqni proçedurat të cilat gjenden në linkun:

Njihuni me eventin SHARE TIRANA 2020:

Njihuni me Folësit e eventit SHARE TIRANA 2020:

Njihuni me programin e eventit SHARE TIRANA 2020:

Gjithashtu, në këtë edicion të tretë të SHARE TIRANA, organizatorët e eventit kanë programuar konkursin SHARE FUTURE PROJECTS AWARD – ÇMIMI I PROJEKTEVE TË ARDHSHËM SHARE, një event që synon të mbështesë dhe të promovojë cilësinë e hapësirës të së ardhmes në  Europën Qendrore dhe Lindore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here