Home I pakategorizuar SHARE TIRANA 2020 | 11 Shkurt 2020 | HILTON GARDEN INN

SHARE TIRANA 2020 | 11 Shkurt 2020 | HILTON GARDEN INN

446
0
SHARE

SHARE Tirana 2020 do të jetë dinamik, interaktiv, dhe i ndryshëm nga çdo gjë tjetër që keni parë në edicionet e mëparshme nga SHARE Architects. Kemi sjellë risi të mëdha në këtë edicion, duke shtuar elementë themelorë të rinj, me qëllim për t’i shtyrë arkitektët, konstruktorët, urbanistët dhe dizajnerët përtej limiteve të tyre.

Çfarë të pritet në SHARE Tirana 2020?

SKENA KRYESORE
Folës Ndërkombëtarë në skenë

Folës ndërkombëtarë dhe arkitektë fitues të çmimeve të ndryshme do të na bashkohen në Skenën Kryesore në SHARE TIRANA 2020, për të sjellë biseda informative, debate, dhe prezantime të projekteve të tyre më të fundit. Ju ftojmë të na bashkoheni për të dëgjuar, për të mësuar dhe për të zhvilluar qasjen tuaj vizionare mbi të ardhmen e arkitekturës. Pikat kryesore të Skenës Kryesore do të jenë:

– Prezantimi i Folësit Kryesor: Ark. Frédéric DRUOT – FRANCË & fitues i Çmimit Mies van der Rohe 2019.
– Paneli i debatit ndërkombëtar: “Të tranformosh botën nëpërmjet arkitekturës”
– ÇMIMI SHARE OMNIA.

SKENA E INOVACIONIT
Çmimi i Projekteve të Ardhshëm SHARE – Prezantim i drejpërdrejtë

Zotëroni një projekt arkitektonik dhe dëshironi që publiku të dije më tepër mbi potencialin e tij? Regjistrohuni së bashku me grupin tuaj të punës dhe projektin në konkursin SHARE Future Projects Awards – Çmimi i Projekteve të Ardhshëm SHARE. Pas ndjekjes së fazës së parë të përzgjedhjes, i cili do të realizohet nga Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë, ju mund të zgjidheni midis 15-20 të përzgjedhurve për të prezantuar drejtpërdrejtë përpara jurisë internacionale.

Vetëm 5 nga projektet më të mirë do të kalojnë në fazën finale të konkursit, i cili do të zhvillohet në Nëntor 2020 në SHARE Architects International Festival Bucharest – Festivalin Ndërkombëtar të Arkitekturës SHARE në Bukuresh, ku më tepër se 10 qytete të tjerë në Europën Qendrore dhe Lindore do të konkurojnë për SHARE Future Projects Awards grand prize – Çmimi i Madh Projekte të Ardhshme SHARE.

Pikat kryesore të Skenës së Inovacionit:

– Prezantim i drejtpërdrejtë i Share Future Projects Awards – Çmimi i Projektit të Ardhshëm SHARE në kategoritë: 
Arkitekturë publike; 
Zyra dhe Komerciale / Rinovime në Arkitekturë / Industriale; 
Arkitekturë Rezidenciale;
Hoteleri dhe Interiere;

– Prezantime të projekteve të shkallës së gjerë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here