Home I pakategorizuar SHARE TIRANA 2020 | SPEAKERS

SHARE TIRANA 2020 | SPEAKERS

289
0
SHARE

GREAT SPEAKERS

Frèdèric DRUOT

Frederic Druot Architecture – Themelues | FRANCË

Frédéric Druot Architecture është një prej tre studiove të projektimit që ka fituar çmimin më prestigjoz të projekteve…

Lexo më shumë


KEYNOTE SPEAKERS

Davide MACULLO

Davide Macullo Architects – Themelues | ZVICËR

“Arkitektura është lidhja midis ADN-së së një hapësire dhe të ardhmes.” Për 20 vite Davide Macullo ka punuar si Arkitekt…

Lexo më shumë

Marco CASAMONTI

Archea Associati – Bashkëthemelues | ITALI

Marco Casamonti, arkitekt dhe dizajner, është një profesor me kohë të plotë në Fakultetin e Arkitekturës në Xhenova.

Lexo më shumë

Gonca PASOLAR

EAA _ Emre Arolat Architecture – Bashkëthemeluese | TURQI

Pasolar ka fituar mjaft çmime prestigjoze gjatë karrierës së saj, si dhe u promovua si Partnere Menaxhuese e EAA…

Lexo më shumë

Martin KOENIG

Martha Schwarts Partners – Drejtues i Asociuar | MBRETËRI E BASHKUAR

Lexo më shumë


GUEST SPEAKERS – TË FTUAR

Cosmin PĂTROIU

TeraSteel – CEO

Cosmin Pătroiu është CEO i kombanisë TeraSteel – një nga prodhuesit më të rëndësishëm të termo-izolimit në Europën Qendrore dhe Lindore…

Lexo më shumë

Maxim CALUJAC

Calujac Architecture – Themelues | REPUBLIKA E MOLDAVISË

Maxim Calujac, lindur në 1980, është themelues dhe arkitekt drejtues i kompanisë…

Lexo më shumë

Arbi HASANI

AnukönigStahl – Përfaqësues i Shitjeve | SHQIPËRI

Arbi Hasani është përfaqësuesi i shitjeve të kompanisë AluKönigStahl në Shqipëri prej më shumë se tre vitesh…

Lexo më shumë

Victor GROSU

Grosu Art Studio – Drejtues Dizajni, Pronar | RUMANI

Arbi Hasani është përfaqësuesi i shitjeve të kompanisë AluKönigStahl në Shqipëri prej më shumë se tre vitesh…

Lexo më shumë


BORDI I EVENTIT

Florin MINDIRINGIU

PROEVENT ASSOCIATION – Kryetar | RUMANI

Producent i eventeve me 25 vjet eksperiencë në industrinë e eventeve në Europën Qendrore dhe Lindore.

Lexo më shumë

Armand VOKSHI

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë – Kryetar | SHQIPËRI

Themelues i studios së projektimit AVAtelier, kryetar i Shoqatës së Arkitektëve …

Lexo më shumë


JU RIKUJTOJMË SE DERI NË DATËN 17 JANAR 2020, ANËTARËT E SHASH 2020 DO TË PËRFITOJNË FALAS BILETËN E EVENTIT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here