Home I pakategorizuar Takim midis përfaqësuesve të Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës dhe pëfaqësuesve të...

Takim midis përfaqësuesve të Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës dhe pëfaqësuesve të SHASH

900
0
SHARE

Më datë 22.01.2020, u krye në Tiranë takimi midis përfaqësuesve të rinj të sapozgjedhur të Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës (AAK) dhe përfaqësuesve të Shoqatës së Arkitektëve të Shqipërisë.

Pjesëmarrësit në takim:
AAK
Kryetari – Masar Dushi
Nënkryetarja – Flutra Gashi
Anëtar – Kadrush Grezda
Anëtar – Ilir Blakaj

SHASH
Kryetari – Armand Vokshi
Nënkryetarja – Loreta Çapeli
Sesioni i Kulturës – Sokol Dervishi
Sesioni i Dokumentacionit dhe Ligjeve – Ervin Taci
Sesioni i Dokumentacionit dhe Ligjeve – Matilda Pano

Takimi i përzemërt konfirmoi vazhdimësinë e bashkëpunimeve mjaft të ngushta e harmonike mes dy shoqatave tona. Në muajt në vijim do vazhdohet me evente të përbashkëta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here