Home I pakategorizuar “ARKITEKTURA DHE TËRMETET. TË MËSOJMË NGA E SHKUARA PËR TË MBROJTUR...

“ARKITEKTURA DHE TËRMETET. TË MËSOJMË NGA E SHKUARA PËR TË MBROJTUR TË ARDHMEN” | 19.02.20| Muzeu Arkeologjik Durrës

753
0
SHARE

Të nderuar kolegë,

Ju ftojmë në Seminarin:

ARKITEKTURA DHE TËRMETET. TË MËSOJMË NGA E SHKUARA  PËR TË MBROJTUR TË ARDHMEN”

Aktiviteti do të zhvillohet më datë 19 shkurt 2020, ora 15:00, pranë Muzeut Arkeologjik te Durrësit.

Do të referojë mbi temën: Prof. Giacomo Tempesta, Departamenti i Arkitekturës, Universiteti i Firences .

Ju mirëpresim! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here