Home I pakategorizuar SHARE TIRANA 2020 | 11.02.2020 | FOTO GJATË EVENTIT

SHARE TIRANA 2020 | 11.02.2020 | FOTO GJATË EVENTIT

1014
0
SHARE

Të nderuar kolegë,

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë ju falenderon për pjesëmarrjen dhe bashkëpunimin tuaj në eventin më të rëndësishëm të arkitekturës SHARE TIRANA 2020.

Edicioni i tretë i SHARE TIRANA ka përfunduar me:

  • Mbi 350 pjesëmarrës
  • Folës nga 11 shtete të ndryshme
  • Dhjetë projekte të prezantuara gjatë Çmimit të Projekteve të Ardhshme SHARE
  • Mbi 50 vullnetarë
  • Çmimi i dalluar SHARE Omnia, dedikuar arkitektit Petraq KOLEVICA
  • Prezenca e Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Z. Erion Veliaj
  • Partneritet me Asociacionin e Arkitektëve të Kosovës
  • Bashkëpunim me Urdhërin e Arkitektëve të Barit.

Më poshtë mund të gjeni disa prej imazheve të momenteve më interesantë të eventit.

Për më shumë imazhe, vizitoni:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here