Home I pakategorizuar Konkurs Publik Idesh Arkitekture: Projektimi i Qendrës së Vizitorëve në Kuvendin e...

Konkurs Publik Idesh Arkitekture: Projektimi i Qendrës së Vizitorëve në Kuvendin e Republikës së Shqipërisë

1575
0
SHARE

Të nderuar kolegë,

Ju informojmë që Instituti Demokratik Amerikan, në bashkëpunim me Kuvendin e Shqipërisë kanë shpallur thirrjen për ide për ngritjen e qendrës së vizitorëve.

Në vijim gjeni thirrjen e cila përmban detajet dhe afatet e aplikimit.

·         Afati për shprehjen e interesit është data 29 Maj 2020.

·         Aplikimet pranohen deri në datën 22 Qershor 2020.

Faleminderit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here