Wednesday, February 26, 2020
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

111 POSTS 0 COMMENTS

SHARE TIRANA 2020 | 11.02.2020 | FOTO GJATË EVENTIT

Të nderuar kolegë, Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë ju falenderon për pjesëmarrjen dhe bashkëpunimin tuaj në eventin më të...

“ARKITEKTURA DHE TËRMETET. TË MËSOJMË NGA E SHKUARA PËR TË...

Të nderuar kolegë, Ju ftojmë në Seminarin: “ARKITEKTURA DHE TËRMETET. TË MËSOJMË NGA E SHKUARA ...

SHASH | Përse veprat arkitekturore më inovative në Shqipëri mbajnë firmën...

https://www.youtube.com/watch?v=FJFdB2BpEOg Sot në Travel Club u zhvillua një intervistë e drejtpërdrejtë me Dr. Ark. Loreta Çapeli –...

SHARE TIRANA 2020 | 11 SHKURT | HOTEL GARDEN INN

NJIHUNI ME SHARE TIRANA 2020

Njihuni me Ignacio VICENS | Great Speaker në SHARE TIRANA 2020...

Njihuni me një ndër Folësit më të rëndësishëm në SHARE Tirana 2020, Shkurt 11Ark. Ignacio VICENS, bashkëthemelues i  Vicens + Ramos - SPANJË...

– 3 DITE | SHARE FUTURE PROJECTS AWARD| 11 Shkurt 2020...

Të nderuar kolegë, Ju kujtojmë se ju mund të bëheni pjesë e SHARE FUTURE PROJECTS AWARD, nëse regjistroni projektin...

– 2 DITË | SHARE TIRANA 2020 | 11 Shkurt 2020...

Të nderuar kolegë, Ju njoftojmë se ende mund të përfitoni falas regjistrimin në SHARE TIRANA 2020, nëse anëtarësoheni në...

Konkurs Ndërkombëtar – Bashkia e Re e Tiranës

Të nderuar kolegë, SHASH ju fton të merrni pjesë në Konkursin Ndërkombëtar - Bashki e Re e Tiranës...

Takim midis përfaqësuesve të Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës dhe pëfaqësuesve...

Më datë 22.01.2020, u krye në Tiranë takimi midis përfaqësuesve të rinj të sapozgjedhur të Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës (AAK)...