Monday, July 13, 2020
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

123 POSTS 0 COMMENTS

Muzeu Kombëtar i Fotografisë Marubi nga Casanova & Hernandez

Nga Arkitekti: Në vitin 2013, Ministria e Kulturës ndërmori një plan për rindërtimin e infrastrukturës kulturore duke rivitalizuar ndërtimet historike të abandonuara. Muzeu Marubi...

Dy arkitekte për La biennale di Venezia 2018

Bordi i La Biennale di Venezia, drejtuar nga Paolo Baratta, është mbledhur në 16 Janar 2017 dhe caktoi Yvonne Farrell dhe Shelley McNamara si...

Vendim këshillit të ministrave datë 28 12 2016, për licencimin profesional

VKM 943 date 28.12.2016 per licencimin pr mk vkm 759 12.11