Tuesday, January 22, 2019
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

61 POSTS 0 COMMENTS

FAZA II Anëtarësimi në SHASH (50% e pagesës)

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë, ju fton për anëtarësim për periudhën e dytë të vitit 2018. Kjo thirrje e dytë, vjen si kërkesë e shumë...

Firmoset krijimi i Këshillit Konsulativ të Arkitektëve në Europën Qendrore dhe...

The Consulative Council of Architects in Central and Eastern Europe KUSH JEMI NE?   Ne, udhëheqësit e organizatave të arkitektëve të Europës Qendrore dhe Lindore. ÇFARË DUAM? Ne...

Akademia Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit

INTBAU Albania, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit organizojnë këtë verë Akademinë Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit, e cila zhvillohet në...

Piramida do të transformohet në Qendër Teknologjike dhe Arti.

Pas një kalvari të gjatë ngjarjesh politike e historike, më në fund ka një mendim se si duhet të trasformohet “Piramida”, një nga objektet...

Leksion i hapur: “Identiteti Urban dhe Arkitekturor i Qyteteve Shqiptare” nga...

Kolegë dhe studentë të nderuar, Jeni të ftuar  të jeni pjesë e leksiont të hapur : “Identiteti Urban dhe Arkitekturor i Qyteteve Shqiptare” nga Urb.Ark. Maksim Mitrojorgji. E...

Leksion i Hapur: “Urbanistika dhe Ideologjia”, Urbanisti Gjergj Kotmilo, 02|05|2018, ora...

Kolegë dhe studentë të nderuar, Jeni të ftuar  të jeni pjesë e leksiont të hapur : "Urbanistika & Ideologjia" nga urbanisti Gjergj Kotmilo E mërkurë, 02|05|2018,  ora 13.00. Aula...

Leksion i hapur: “Pushteti dhe hapësira të Michel Foucault”, Prof. Astrit...

Kolegë te nderuar, Jeni të ftuar të jeni pjesë e leksionit të hapur: "Pushteti dhe hapësira të Michael Foucault", nga filozofi i mirënjohur nga Prishtina, prof. Astrit...

SHASH | FORUMI I ARKITEKTURËS SË BALLKANIT (BAF) _ 17-19 Mars...

SHASH(AAA) më date 17-19 Mars 2018, mori pjesë në FORUMIN E ARKITEKTURËS SË BALLKANIT (BAF) I cili u mbajt në kryeqytetin Bullgar të Sofias,...

XV WORLD TRIENNIAL OF ARCHITECTURE | INTERARCH 2018 | 13-16 May...

Ju ftojme të merrni pjesë në konkursin  e 15-të të Trienales Botërore të Arkitekturës (XV WORLD TRIENNIAL OF ARCHITECTURE), e cila do të mbahet në...

Arkitekti Balkrishna Doshi fiton çmimin Pritzker 2018

Balkrishna Doshi. Burimi i imazhit: VSF, pritzker architecture prize. Arkitekti indian Balkrishna Doshi është përzgjedhur si fitues i çmimit Pritzker të këtij viti, i konsideruar...