Monday, October 21, 2019
Home Authors Posts by Shash_admin

Shash_admin

73 POSTS 0 COMMENTS

JURIA PËRZGJEDH 5 PROJEKTET SHQIPTARE QË DO TË MARRIN PJESË NË...

Të dashur kolegë, Duke falenderuar të gjithë ata iu përgjigjën thirrjes së SHASH për t'u bërë pjesëmarrës në konkursin Mies Van Der Rohe, njohtojmë se...

BËHUNI PJESË E KONKURSIT “MIES VAN DER ROHE 2019”

Tiranë më 27.06.2018 Të dashur kolegë, SHASH ju fton të merrni pjesë në konkursin ndërkombëtar të arkitekturës bashkëkohore “Mies Van der Rohe 2019”. Ky është një event...

FAZA II Anëtarësimi në SHASH (50% e pagesës)

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë, ju fton për anëtarësim për periudhën e dytë të vitit 2018. Kjo thirrje e dytë, vjen si kërkesë e shumë...

Firmoset krijimi i Këshillit Konsulativ të Arkitektëve në Europën Qendrore dhe...

The Consulative Council of Architects in Central and Eastern Europe KUSH JEMI NE?   Ne, udhëheqësit e organizatave të arkitektëve të Europës Qendrore dhe Lindore. ÇFARË DUAM? Ne...

Akademia Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit

INTBAU Albania, në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit organizojnë këtë verë Akademinë Verore 2018 në Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit, e cila zhvillohet në...

Piramida do të transformohet në Qendër Teknologjike dhe Arti.

Pas një kalvari të gjatë ngjarjesh politike e historike, më në fund ka një mendim se si duhet të trasformohet “Piramida”, një nga objektet...

Leksion i hapur: “Identiteti Urban dhe Arkitekturor i Qyteteve Shqiptare” nga...

Kolegë dhe studentë të nderuar, Jeni të ftuar  të jeni pjesë e leksiont të hapur : “Identiteti Urban dhe Arkitekturor i Qyteteve Shqiptare” nga Urb.Ark. Maksim Mitrojorgji. E...

Leksion i Hapur: “Urbanistika dhe Ideologjia”, Urbanisti Gjergj Kotmilo, 02|05|2018, ora...

Kolegë dhe studentë të nderuar, Jeni të ftuar  të jeni pjesë e leksiont të hapur : "Urbanistika & Ideologjia" nga urbanisti Gjergj Kotmilo E mërkurë, 02|05|2018,  ora 13.00. Aula...

Leksion i hapur: “Pushteti dhe hapësira të Michel Foucault”, Prof. Astrit...

Kolegë te nderuar, Jeni të ftuar të jeni pjesë e leksionit të hapur: "Pushteti dhe hapësira të Michael Foucault", nga filozofi i mirënjohur nga Prishtina, prof. Astrit...

SHASH | FORUMI I ARKITEKTURËS SË BALLKANIT (BAF) _ 17-19 Mars...

SHASH(AAA) më date 17-19 Mars 2018, mori pjesë në FORUMIN E ARKITEKTURËS SË BALLKANIT (BAF) I cili u mbajt në kryeqytetin Bullgar të Sofias,...