Wednesday, August 5, 2020
Home Authors Posts by Shash

Shash

23 POSTS 0 COMMENTS

Çmimi europian për ndërhyrjen në trashëgiminë arkitektonike

19 dhjetor 2016 Hapen regjistrimet për edicionin e tretë të Çmimit.    39th Curset de Patrimoni, Konferenca Internacionale Për Ndërhyrjet në Trashëgiminë Arkitektonike, organizuar nga Shoqata...

ELBPHILHARMONIE nga Herzog & de Meuron hap dyert e saj për...

Pas gjashtë vitesh, hapet më në fund salla e koncerteve të filarmonisë së Hamburgut, Gjermani. Projekt I Herzog & de Meuron, ndërtesa e përfunduar...

DRAFT STATUTI 2016_SHASH

shoqata_e_arkitekteve_draft_statuti_28-06-1  

Formulari i anëtarësimit dhe kategoritë e anëtarësimit në SHASH

shash_formular-anetaresimi shash_kategorite-e-anetaresimi    

THE PLAZA TIRANË – Foto Galeri

Vendosur në qendër të Tiranës, The Plaza Tirana është hoteli më i ri me 5 yje, me arkitekturë kontemporane të stilit minimalist. Vizitoni faqen web:...

Shoqata e Arkitektëve të Shqipërisë, në bashkëpunim [.] Ark, ju fton...

Shoqata e Arkitëktëve të Shqipërisë, në bashkëpunim me Ark, ju fton të jeni pjesë me projektet tuaja më të mira në: 1 - publikimin...