Wednesday, August 5, 2020


kryesia
Kryesia 2016:

Armand Vokshi                                                                                                                                                                           Kryetar

Loreta Çapeli                                                                                                                                                                             Zv.Kryetare

Ani Tola (Panariti)                                                                                                                                                                           Sekretare e Përgjithshme

 

Denada Veizaj                                                                                                                                                                                 Seksioni i kulturës

Eled Fagu                                                                                                                                                                             Seksioni i kulturës

Sokol Dervishi                                                                                                                                                                               Seksioni i kulturës

Florian Nepravishta                                                                                                                                                                           Seksioni i trashëgimisë

Frida Pashako                                                                                                                                                                             Seksioni i trashëgimisë

Kreshnik Merxhani                                                                                                                                                                           Seksioni i trashëgimisë

Altin Premti                                                                                                                                                                             Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

Ervin Taçi                                                                                                                                                                             Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

Flamur Kuçi                                                                                                                                                                             Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

Matilda Pando                                                                                                                                                                               Seksioni i dokumentacionit dhe i ligjeve

Klaud Manehasa                                                                                                                                                                             Seksioni i marrëdhënieve me publikun dhe median

Gjergj Ruci                                                                                                                                                                             Seksioni i marrëdhënieve me publikun dhe median